Tragedie la Teatrul "Oleg Danovski"

1749

Articole de la același autor

Avea doar 42 de ani, o soție și un băiețel în clasa I pe care îi iubea enorm. Din nefericire, tânărul și conștiinciosul Cornel Agop, corist la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța, a avut parte de un sfârșit cumplit, suferind o asfixie mecanică. Sâmbătă, în timp ce aștepta, în stația de la Gară, autobuzul, s-a înecat mâncând o chiflă.
Groaznica veste i-a cutremurat pe toți colegii săi, maestrul de cor Adrian Stanache declarându-se șocat: "În anul 1996, când am venit eu la conducerea acestui cor, l-am găsit pe tânărul Cornel. Își făcea treaba cu conștiinciozitate și era un coleg extraordinar. În momentele acelea cumplite când ne frământam în legătură cu salariile, el strecura o glumă care detensiona atmosfera. A participat la toate premierele acestei instituții, iar acum pregăteam un nou spectacol, «Lucia di Lammer-moor», a cărui premieră urmează să aibă loc sâmbătă, 9 aprilie. Acest om atât de dedicat meseriei sale constituie o grea pierdere pentru noi".
În timpul liber era dascăl la Biserica Armenească, fiind și membru al Uniunii Armenilor Constanța.
După ce, în toamna anului trecut, Doru Iftene, membru în cor, depășea cu greu pierderea tinerei sale soții Corina, 43 ani, iată că o nouă tragedie marchează corul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța.
Înmormântarea are loc astăzi, iar sicriul cu corpul neînsuflețit urmează să fie adus în foaierul Teatrului "Oleg Danovski", în jurul orei 12.
Dumnezeu să-i odihnească sufletul tânăr și bun!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4265 secunde