Concurs Transformatoarele Enel devin obiecte de artă urbană

384
Transformatoarele Enel devin obiecte de artă urbană - transformatoareenel2-1354829839.jpg

Articole de la același autor

Cu titlul "Enel dă energie artei urbane", în Constanța se desfășoară o operațiune de îmbrăcare artistică a posturilor de transformare. Scopul este de a atrage atenția tinerilor asupra infrastructurii energetice și promovează un comportament sigur în ceea ce privește energia electrică. 

În Constanța, zona peninsulară este martora unei transformări artistice. Acolo, artistul graffiti Mihai Comănescu a fost desemnat să picteze un post de transformare al Enel situat în imediata vecinătate a Comandamentului Marinei Militare. Programul City of Energy, lansat anul trecut, urmărește transformarea… transformatoarelor Enel în opere de artă cu ajutorul tinerilor, a talentului și imaginației acestora. 

Mihai Comănescu își va lăsa astfel amprenta artistică asupra orașului său natal unde a și început primele desene. A câștigat festivalul Street Heroes în anul 2010 împreună cu A-Team și a participat la cele mai importante evenimente grafitti, precum Meeting of Styles. Ultima competiție la care a participat este Balcans Graffiti Jam, în această vară. Cea mai spectaculoasă lucrare de început a artistului a fost realizată pe un tramvai în Constanța, lucrare ce a rezistat doar o zi, după cum ne povestesc inițiatorii proiectului.Constanța, Fusun Aramaz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4819 secunde