Trei clase de la Şcoala nr. 29 “Mihai Viteazul” Constanţa trec de la cursuri hibrid la cursuri exclusiv online

336
Trei clase de la Şcoala nr. 29 “Mihai Viteazul” Constanţa trec de la cursuri hibrid la cursuri exclusiv online - treiclasetrec-1601619892.jpg

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, George-Sergiu NICULESCU, a convocat astăzi Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 31 a CJSU Constanța. Aceasta prevede modificarea a opt scenarii de funcționare în şase unități de învățământ din județul Constanța. 


Astfel, s-a votat în unanimitate trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, a unei clase a II-a și două clase a VI-a din Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul” Constanța, ca urmare a confirmării unui caz în rândul elevilor, respectiv unui caz în rândul cadrelor didactice. Măsura va fi valabilă până pe 09 octombrie a.c. pentru clasa a II-a și până pe 13 octombrie a.c. pentru cele două clase a VI-a. 


De asemenea, tot în Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul” Constanța, trei clase a III-a vor trece, începând de astăzi, din scenariul 3, în scenariul 2 de funcționare. O altă schimbare din scenariul 3, în scenariul 2, va intra în vigoare mâine, 02 octombrie a.c., pentru o clasă a V-a din aceeași școală. Cele două modificări de scenarii au fost hotărâte ca urmare a încheierii perioadei în care au fost suspendate cursurile „față în față”.


Grădinița cu Program Normal nr. 11 Medgidia trece din scenariul 3, în scenariul 2, după finalizarea lucrărilor de reabilitare și efectuarea recepției. Tot în Medgidia, Grădinița cu Program Normal „Piticot” trece din scenariul 3, în scenariul 1 de funcționare, după finalizarea lucrărilor de reabilitare.


În alte două școli din municipiul Constanța, scenariul va fi modificat, din 3, în 2. Este vorba despre Școala Gimnazială nr. 8, începând de astăzi, pentru două clase a II-a și Școala Gimnazială nr. 12 „B.P. Hașdeu”, începând de mâine, 02 octombrie a.c., pentru o clasă a II-a.


De asemenea, Grădinița cu Program Normal și Prelungit „Colibri” Constanța va reveni la scenariul 1, de la scenariul 3 de funcționare, pentru grupa mică, începând cu data de 2 octombrie.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 02 Octombrie 2020
Stire din Cultură-Educație : Invitaţie la film
Pagina a fost generata in 0.8287 secunde