Trei premiere la Cityplex Tomis Mall

324
Trei premiere la Cityplex Tomis Mall - cityplex1-1361540895.jpg

Articole de la același autor

Începând de vineri, 22 februarie, la Cityplex Tomis Mall rulează în premieră trei filme. 


Primul, într-o ordine "neimpusă", este un film românesc și se intitulează "Rocker din tată-n fiu". Pelicula spune povestea lui Victor, un rocker la 45 de ani, a cărui dragoste pentru fiul său Florin depășește limitele a ceea ce e social și moral acceptabil. Viața de zi cu zi a tatălui orbitează în jurul fiului său, dependent de droguri. Disperat și gata de a depăși orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge să fure și să se umilească. Pe lângă legătura de sânge, ceea ce îi unește și mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock.

ROCKER, o nouă producție Mandragora, este cel de-al doilea lung metraj al lui Marian Crișan, un nou succes internațional alături de filmul de debut Morgen (2010, premiat în importante festivaluri de film precum Locarno IFF, Tessaloniki IFF, Reykjavik IFF) sau scurtmetrajul Megatron distins cu Palm d’Or la Festivalul Internațional de Film de la Cannes 2008.

Din distribuție fac parte actorii Dan Chiorean, Alin State, Ionuț Nicolae, Ofelia Popii, Crina Semciuc și mulți alții aflați la prima apariție cinematografică. Filmul a avut premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian unde a participat în competiția secțiunii Nuevos Directores.

Cel de-al doilea film se intitulează "Zborul" și îl are ca protagonist pe celebrul Denzel Washington, care intră în pielea lui Whip Whitaker, un pilot de avion înzestrat și respectat de către colegi și superiori, pe care mass-media și nord-americanii de rând îl percep ca pe un erou național după ce reușește să aducă la sol un aparat de zbor atât de serios avariat încât niciun alt aviator nu ar fi fost capabil să îl redreseze.

Salvând viețile a 98 de pasageri din cei 106 pe care îi transporta avionul deteriorat, Whip își câștigă admirația tuturor, spitalul în care este internat fiind înconjurat în fiecare zi de cohorte de jurnaliști care vor să îl intervieveze sau să obțină o fotografie cu el. În momentul în care compania aviatică solicită efectuarea unei anchete care să stabilească fără putință de tăgadă cauzele producerii accidentului, ies la iveală inclusiv lacunele din conduita profesională a pilotului Whitaker.

Acțiunea celui de-al treilea film "Misiunea: 00.30 AM" debutează în data de 2 mai 2011 când întreaga lume, dar în special americanii profund afectați de tragedia din 11 septembrie 2001, au răsuflat ușurați când au aflat că Osama Bin Laden, cel mai căutat terorist din lume, liderul Al Quaeda, a fost ucis. Zero Dark Thirty vine să facă lumină în această misiune ultra-secretă, care a dus la capturarea lui. Se presupune că filmul i-a avut pe post de consultanți chiar pe câțiva dintre soldații implicați în misiune, iar pentru ecranizare, regizoarea a avut la dispoziție documente oficiale clasificate despre urmărirea lui Bin Laden.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Două premiere  la Cityplex Tomis Mall
Pagina a fost generata in 1.2421 secunde