Trupa „Spitalul de Urgenţă” concertează în Vama Veche

329
Trupa „Spitalul de Urgenţă” concertează în Vama Veche - concert22-1630428088.jpg

Articole de la același autor

Joi, 2 septembrie, începând cu ora 22.00, formaţia „Spitalul de Urgenţă” va concerta la „Hambar” din Vama Veche. Cu această ocazie, fanii vor putea asculta atât melodii mai vechi de-ale trupei, cât şi unele mai noi.

„Spitalul de Urgenţă” este o formaţie românească înfiinţată în urmă cu 21 de ani, în Bucureşti, de Dan Helciug. Cea mai mare realizare a trupei, după părerea membrilor săi, a fost concertul din 2001 de pe scena Festivalului „Pepsi Sziget” (Ungaria), alături de nume mari din muzica internaţională. De asemenea, ei au participat la preselecţia pentru Eurovision cu piesa „Ea”, unde au primit premiul juriului.

În anul 2000, formaţia a lansat primul material, EP-ul „Trăiască Berea!” cu care au lovit din plin piaţa muzicală şi au devenit cunoscuţi. Un an mai târziu a apărut şi primul album, intitulat „Să Cânte Muzica!”, în acelaşi stil care i-a consacrat. Clipurile sunt vizibil influenţate de personalitatea artiştilor, ei contribuind foarte mult la realizarea acestora încă din faza de scenariu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5516 secunde