Tudor Ganea aduce "Mierea" la Constanța

218
Tudor Ganea aduce

Articole de la același autor

Mâine, 24 iunie, începând cu ora 16.00, va avea loc la cafeneaua "La Taclale" din Constanța, lansarea celui de-al doilea roman al lui Tudor Ganea, "Miere". 


Evenimentul se va desfășura în cadrul cenaclului literar "Atelierele Tomis", ediția a XII-a. Moderator al acțiunii va fi scriitorul Mircea Țuglea. 


Autorul acestei cărți este născut în anul 1983, a absolvit, în 2008, Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" din București și este de profesie arhitect. El a scris în clasa a X-a prima sa povestire, care i-a adus locul I la un concurs de proză între liceele din Constanța, la care fusese înscris fără știrea lui de profesorul de limba și literatura română. Din acel moment, Tudor Ganea a început să scrie, în special povestiri. 


În 2015, el a participat la un curs de creative writing, ținut în tandem de Florin Iaru și Marius Chivu, care îi apreciază prozele și îi dau încredere în scrisul său. La Editura Polirom a mai publicat romanul "Cazemata" (2016), prezent, alături de alți 17 debutanți europeni, în antologia "European First Novel Festival" - Budapest 2017. 


Cu această ocazie, el a fost recompensat cu premiul "Tânărul prozator al anului 2016" și premiul pentru debut al revistei "Observator cultural".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7504 secunde