Ultima strigare pentru "Fata cu cărămida-n gură"

630
Ultima strigare pentru
"Fata cu cărămida-n gură" vă este prezentată de Cafe D’Art, o nouă premieră pe scena teatrului constănțean, diseară, de la ora 20.00. Din distribuție fac parte Cristian Toma, Adelaida Zamfira, Adriana Pârvu / Gabriel Duțu, iar mișcarea scenică îi aparține Andreei Duță.

"Fata cu cărămida-n gură" spune povestea omului de azi, modelul uman care a ajuns sluga cruzimii în cea mai pură formă a sa, dar ce-i drept, împachetată-n foiță de aur, poveste pe care n-a scris-o nimeni altcineva decât noi înșine.

Eroul acestei piese este un câine, pe nume John, care se întâlnește cu nefericita traducătoare Gloria și au împreună o pățanie de împărtășit. Amândoi sunt fugiți de acasă, în sensuri diferite însă. Intersectarea lor duce la o descoperire simplă, omenească, esențială – descoperirea sentimentului și a gestului de tandrețe. Numai că lucrurile nu ajung niciodată acolo unde ne-am dori. De aceea, fata cu cărămida-n gură intervine ca un factor de destin, sau ca un om oarecare, și "rezolvă treaba" în felul ei, după care, evident că nu mai este nimic de făcut. Piesa așteaptă iubitorii de teatru a o desluși, și este plină cu momente de suspans.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0566 secunde