Ultimele zile de Kilipirim

420
Ultimele zile de Kilipirim - 4e9c2f3f7487566a2153aa263adebb56.jpg
Cel mai mare târg de carte cu discount de pe litoralul românesc, Kilipirim, se apropie de final, iubitorii de lectură putând vizita cortul amplasat pe faleza Cazinoului până duminică, 8 august, ora 24.
Pentru ultimele cinci zile de prezență pe litoral, organizatorii au pregătit peste 300 de titluri de carte la un preț special – 10 lei – și, în exclusivitate pentru copii, editura Girasol acordă un discount su-plimentar de 10% la toate cărțile destinate celor mici.
Girasol reprezintă 60% din totalul vânzărilor Kilipirim pe domeniul carte pentru copii, situându-se, astfel, în topul celor mai vândute cărți ale sezonului 2010, când peste 35.000 de vizitatori au trecut pragul Kilipirim.
Sezonul acesta cele mai vândute titluri au fost cărțile pentru copii și beletristică, printre preferințele adulților aflându-se "Mayașii - O civilizație pierdută" (editura Univers) respectiv "Următorii 100 de ani" - un titlu aparținând editurii Litera, în care George Friedman ne permite să aruncăm o privire spre viitor oferindu-ne o serie de previziuni uimitoare despre schimbările majore pe care le aduce secolul XXI la nivel mondial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2774 secunde