Concurs Un actor extrem de complex

417

Articole de la același autor

Fie pe scena de teatru, pe platoul de filmare, în studioul de televiziune - ca actor sau regizor, fie în fața șevaletului - în calitate de artist plastic, Horațiu Mălăele este un perfecționist.
Ultima sa ispravă dincolo de scenă s-a petrecut la sfârșitul lunii martie, când și-a prezentat expoziția grafică în care predomină nudul. Printre cele peste 20 de lucrări expuse s-au aflat autoportrete, portrete ale unor personalități, precum Emil Cioran sau Eugene Ionesco, dar în mare parte nuduri de femei, frumoase nuduri, multe imaginate de artist și realizate într-o tehnică specială. "E un fel de filmografie modernă făcută pe placă grafică și sunt capete de serii. Aș vrea să fac din fiecare o serie de 300". Lucrări de-ale sale mai pot fi vizionate în galeria personală din strada Smârdan nr. 37.
"Ce vedeți pe simeze sunt lucruri mai noi și mai vechi. Dacă vă vor plăcea, o să-mi înmoi în gând lacrima recunoștinței cu sentimentul complicității; dacă nu vă vor plăcea, o să mă agăț de alt gând - de o speranță, aceea a unei glorificări postume. Pentru că avem de a face cu niște nuduri și pentru că vă văd mai agitați și vreți să le vedeți eu vă las și vă spun poftă mare", așa s-a adresat Mălăele jurnaliștilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
Stire din Cultură-Educație : "Am vrut să rămân în străinătate!"
Pagina a fost generata in 1.5088 secunde