Un concert deosebit pe scena Teatrului "Oleg Danovski"

74
Un concert deosebit pe scena Teatrului

Articole de la același autor

Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" Constanța vine în întâmpinarea melomanilor cu o surpriză, la final de stagiune. Constănțenii vor avea ocazia, duminică, 30 iunie, să urmărească un concert susținut de nume sonore pe scenele din România și Canada, în cadrul turneului efectuat în România de Corul Internațional, sub bagheta maestrului Michel Brousseau, în colaborare cu Asociația La Muse - Heritage Musical (La Muse Montreal), condusă de Ioana German, strănepoata compozitorului Iacob Mureșianu.


 
Turneul este organizat în vederea descoperirii și promovării valorilor românești și canadiene și se bucură de sprijinul Ambasadei Canadei la București. Programul cuprinde Grand-Messe de Gilles Vigneault și balada-oratoriul Mănăstirea Argeșului pentru cor, soliști și orchestră (sau pian) a compozitorului român Iacob Mureșianu.                    


Soliști: Corina Klein - soprană, Gabriela Hazarian - mezzo-soprană, Liviu Iftene - tenor, Mihai Irimia - tenor, Dan Popescu - bas, Ana Maria-Negrea - pian. Dirijor: Maestro dirijor  Michel Brousseau. 
INTRAREA LIBERĂ




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Iunie 2013
Stire din Cultură-Educație : "Holograf", în concert la mare
Pagina a fost generata in 1.7815 secunde