"Un iepuraș pentru un copilaș"

167
Sâmbătă, 20 aprilie, la Maritimo Shopping Center debutează un eveniment umanitar la care pot participa toți constănțenii cu simțire. Inițiată de Asociația "Zâmbet pentru Suflete", cu ocazia sărbătorilor pascale, campania umanitara pentru ajutorarea copiilor abandonați și cu risc social ridicat "Un iepuraș pentru un copilaș" durează până pe 4 mai.

Și constă în strângerea de hăinuțe, jucării, alimente, scutece de unică folosință pentru ajutorarea copiilor abandonați, cazuri sociale cu copii, familii defavorizate, copii luați în plasament, copii din spitale și centre pentru copii.

În fiecare sâmbătă și duminică, după amiază, în Maritimo Shopping Center va fi "Iepurilă", un iepuraș drăgălaș cu care fiecare copil care dăruiește unui copil nevoiaș o jucărie, o hăinuță sau alimente va putea face o poză-magnet gratuit.

Persoană de contact este Mihaela Tizu - președinte și membru fondator al Asociației "Zâmbet pentru Suflete", telefon: 0730.080.681 sau 0744.43.23.75, fie pe mail: [email protected]

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Dragostea Sparge Gheața
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Trei evenimente pentru întreaga familie
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Diverse : Cea mai tare aventură off-road din Dobrogea
Pagina a fost generata in 0.9892 secunde