Un nou premiu de excepție pentru prof. Denis Ibadula

547
4
În urmă cu un an, lect. univ. dr. Denis Ibadula, de la Facultatea de Matematică și Infor-matică din cadrul Universității "Ovidius", reușea performanța de a-i lua… banii lui Patriciu, respectiv 10.000 de euro. În fapt, câștiga titlul de "Profesorul universitar al anului" la Gala Premiilor în Educație 2011. 


Iată că un nou premiu de excepție se leagă de numele și cariera de succes a univer-sitarului constănțean. Prof. Ibadula a fost distinsă cu Premiul de Excelență "pentru merite deosebite în domeniul educației" în cadrul celei de-a V-a Gale organizată de Ziarul "Anayurt" din Turcia (una dintre cele mai importante publicații care are o filială și în România), în colaborare cu Ambasada Turciei din România.

Evenimentul a avut loc în capitală și a reunit personalități ale comunității turcilor din Ro-mânia, din domeniile economic, social, de afaceri. Premiul obținut de profesorul Universității "Ovidius" este cu atât mai important cu cât este primul an în care organizatorii acestei gale acordă o distincție specială în domeniul educației. Potrivit organizatorilor - ambasadorul Turciei în România , Excelența Sa Omur Șolendil, și directorul ziarului "Anayurt", Hamdi Yilmaz, premiul a fost acordat "în semn de recunoaștere a faptului că o membră a comunității turco-tătare din România a câștigat titlul de Profesorul universitar al anului în cadrul Galei Premiilor în Educație ce a avut loc la Palatul Parlamentului, în luna noiembrie 2011". 


Comentează știrea

tatarman
29 noiembrie 2012
bravo!

Tatarii nostri au fost si sunt intotdeauna deosebiti! Aperim kizim!!!

Melia
29 noiembrie 2012
Felicitari

Nu ai cum sa nu te mandresti cu un asemenea om valoros!Nu ai cum sa nu iti curga o lacrima de bucurie cand sti ca face parte din natia ta!Nu pot decat sa spun:felicitari si mult succes in continuare!

student
29 noiembrie 2012
Mandru ca sunt studentul celui mai bun profesor universitar!

Sunt mandru ca sunt studentul celui mai bun profesor universitar!!!

ct 91 asn
6 decembrie 2012
E tare profa!

Cea mai tare profa de mate!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1716 secunde