Un nou proiect Erasmus+ la Colegiul Pedagogic

1854
3
Un nou proiect Erasmus+ la Colegiul Pedagogic - unnouproiecterasmus-1481736159.jpg

Articole de la același autor

Prima întâlnire din cadrul proiectului "On the move in Europe - Towards a Democratic, Multicultural Europe", din cadrul Programului Eramus+, Acțiunea Cheie 2 - parteneriate strategice între școli, a avut loc, zilele acestea, la Colegiul Național Pedagogic "Constantin Bră-tescu".

Proiectul, cu o durată de 28 luni, este coordonat de prof. dr. Anamaria Ciobotaru, directorul instituției, și se derulează în colaborare cu cinci școli din Germania, Olanda, Spania, Italia și Ungaria.

Proiectul își propune, astfel, dezvoltarea și implementarea unui model de politică educațională bazat pe integrare, incluziune și acceptarea diferențelor culturale. Unul dintre rezultatele proiectului va fi editarea unui manual de bune practici, care prevede strategii didactice diferite, utilizate în scopul incluziunii și integrării elevilor aparținând altor naționalități sau grupurilor minoritare.

v v v

Un alt proiect Erasmus+ derulat simultan de acest colegiu se intitulează "Language Against Dropout", parteneri fiind Universitatea Heidelberg din Germania și Centrul "Elias Canetti" din Ruse, Bulgaria. Anul viitor, în luna martie, trei cadre didactice din colegiu și șase elevi vor merge în Barcelona și Igualada (Spania), pentru a doua întâlnire din cadrul proiectului. 

Comentează știrea

Ivan pehlivan
15 decembrie 2016
Nu

Ala bala portocala, ghici Simona Anghel ce-i? Sau oglindă oglinjoară, cine e cea mai cea din Constanța? Deșteaptă cum altă Cioboata nu este, triluli și trilula, șefa Liceului Pedagogic! He!he! He!

Erasmus
15 decembrie 2016
bani aruncati

oameni buni, stati linistiti la locurile voastre, proiectele astea sunt doar paravane pentru excursii si chiolhane ale "coordonatorilor". manual de bune practici, auzi la ea... partikip, si-a zis saracuta

Ivan
15 decembrie 2016
Tot pedagogic

Ai dreptate, cetățene! Și uite așa, Cioboata și gașca ei de gasculite vor vizita alte orizonturi! Ca Deh! sistemul educațional e la orizontală prin orizonturi europene!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.528 secunde