Concurs Un nou vernisaj la Galeria de Vară Wild Art

387

Articole de la același autor

Luni, 27 iunie, de la ora 19, Galeria de Vară Wild Art din Vama Veche anunță un nou vernisaj. Pentru vara culturală Wild Art, Laura Stroe, inițiatorul și organizatorul proiectului, a pregătit opt expoziții desfășurate sub egida Galeriei de Vară vamaiote, un Festival HandMade și un Concurs de Bodypainting, toate menite să adune în Vama Veche cât mai mulți artiști și iubitori de artă.
Între 27 iunie-6 iulie, în sălile Galeriei de Vară Wild Art vor expune artiștii constănțeni Constantin Gheorghe și Constantin Papadopol, lucrări de pictură și instalație, vernisajul "Second" fiind urmat de o prelegere despre artă, susținută de Eduard Andrei și adresată în primul rând tinerilor artiști, studenți ai Facultății de Artă, Universitatea "Ovidius".
Vernisajul va fi deschis de către prorectorul Universității, prof. univ. dr. Marian Cojoc și președintele Uniunii Artiștilor Constanta, Eusebiu Spânu, care vor vorbi despre rolul artei în societatea contemporana și despre aportul celor doi artiști expozanți la viața culturală constănțeană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8231 secunde