Universitatea „Ovidius” a primit acreditare pentru masteratul în limba engleză Cyber Security and Machine Learning

854
Universitatea „Ovidius” a primit acreditare pentru masteratul în limba engleză Cyber Security and Machine Learning - universitateaovidius-1620891240.jpg

Articole de la același autor

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanţa (UOC) a primit, la finele lunii aprilie, aprobarea Consiliului Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) pentru organizarea admiterii în noul an a specializării de masterat Securitate cibernetică și învățare automată (în limba engleză) - Cyber Security and Machine Learning (CSML).
Potrivit prorectorului pentru Digitalizare, studenţi şi alumni, lect. univ. dr. Alexandru Bobe, Consiliul ARACIS a aprobat încadrarea noii specializări, CSML, în domeniul acreditat  Informatică,  programul de studii fiind unul de Masterat profesional, cu durata de doi ani (patru semestre), cu școlarizare în limba engleză, în regim de învățământ cu frecvență şi un număr total de 120 de credite acordate. 
Absolvenții acestui program vor dobândi calificarea „Specialist în proceduri și instrumente de securitate a sistemelor informatice”, Cod COR 251402, iar informaţiile despre concursul de admitere la acest program de masterat, nou înființat în cadrul domeniului Informatică, vor fi disponibile pe site-ul facultății, la secțiunea admitere https://fmi.univ-ovidius.ro/admitere/.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8197 secunde