Universitatea "Ovidius" Bătălia pentru funcția de decan: cine vrea să conducă facultățile

4837
45
Universitatea

Articole recomandate

Conform Metodologiei de organizare și desfășurare a concursului public pentru selectarea decanilor facultăților din Universitatea "Ovidius" din Constanța, duminică, 1 aprilie, s-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru Concursul de selectare a decanilor celor 16 facultăți. Între 2-5 aprilie este perioada de avizare a candidaților la consiliile facultăților, urmând ca între 10-13 aprilie să se desfășoare concursurile la nivelul comisiei de concurs, stabilită de rectorul Universității.
Au fost depuse 36 de candidaturi, după cum urmează:
Facultatea de Litere: Mihaela Fulea, Cristina Tamaș, Lavinia Nădrag. Facultatea de Teologie: Bogdan Moise, Nechita Runcan.
Facultatea de Istorie și Științe Politice: Emanuel Plopeanu, Cristian Moșnianu.
Facultatea de Drept, Științe Administrative și Sociologie: George Șerban, Constantin Anechitoae, Rodica Stăiculescu.
Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole: Liliana Panaitescu, Irina Moise.
Facultatea de Educație Fizică și Sport: George Stănculescu, Mirela Damian.
Facultatea de Fizică, Chimie, Electronică și Tehnologia petrolului: Viorica Popescu, Anca Sterpu.
Facultatea de Matematică și Informatică: Cristina Flaut, Gabriel Iorgulescu, Eugen Zaharescu.
Facultatea de Științe Economice: Elena Cerasela Spătariu, Cristina Lazăr.
Facultatea de Medicină: Nicolae Ceamitru, Liliana Tuță. Facultatea de Medicină Dentară: Aureliana Caraiane, Nicolae Ionescu. Facultatea de Farmacie: Constanța Sava, Rodica Sîrbu, Mihaela Bratu, Gheorghe Țarălungă. Facultatea de Inginerie Mecanică, industrială și maritimă: Ionel Nicolae, Erol Cîrjali, Laurențiu Manea. Facultatea de Construcții: Mihai Florea, Dragoș Vintilă. Facultatea de Arte: Daniela Hanțiu, Mariana Frățilă. Facultatea de Psihologie și Științe ale educației: Virgil Frunză, Rodica Enache.
"Va fi o competiție reală și transparentă. Se observă o concurență mare la unele facultăți, iar punctele de reper pe care le vom urmări în cazul candidaților la funcția de decan sunt parcursul profesional, realizările științifice, vizibilitatea națională și internațională a acestora, experiența managerială. După desemnarea decanilor se va completa Consiliul de Administrație al Universității, urmând ședințe de Senat cu decizii importante, care vizează promovarea universității pe plan național și internațional", a declarat prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure, rectorul Universității "Ovidius" din Constanța.

Comentează știrea

45 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 
actor/T-C-ta
3 aprilie 2012
decan arte

ASA CEVA??????????????

Frank Sinatra
3 aprilie 2012
My Way

Centrala Farmec din Pretoria adreseaza felicitari decanului Epure pentru deciziile rectorului Epure. In curand o sa ajunga felicitarile noastre. Pana atunci va dedicam slagarul My Way.

gica contra
3 aprilie 2012
safii batracieni mai mari la istoricieni

Emanuel Plopeanu și Cristian Moșnianu candidati ptr decan la istorie. Cine a auzit de astia sa ridice doua deste de la picioare. Ca-n afara de faptul ca au scris acasa nimeni n-a auzit de vreo scriitura mai de doamne ajuta.

Teo...tomi.
3 aprilie 2012
competitie

""va fi o competitie reala si transparenta"...vai steaua lor de competitori!!!

javrele care va vor..va vor afara
3 aprilie 2012
pt marian cojoc alias gica contra

tov utecila cojoc...in loc s-o duci pe pacienta la Palazu tu stai sa pui postari de doi lei? las' ca aveti voi opera cat are broasca par pe ea...daca iti depui dosar de "habilitare" cu opera ta nici asistent nu esti....asa ca..pe campiile patriei cu voi....

Unu
3 aprilie 2012
pt.nr.5

Daca tu crezi ca marian cojoc e gica contra si spui toate cele...despre el,ori esti foarte curajos ...ori esti foarte prost!Inclin sa cred a doua varianta.

doi
3 aprilie 2012
pt. nr. 6

ce le mai stii tu pe toate...nu stiu ce s-ar face lumea fara materia ta cenusie...mai gandeste-te...inteligentule...

Student
3 aprilie 2012
Decanii sunt deja numiti

Nu este nici un fel de batalie pentru functiile de decan la facultati! Epure deja si-a ales decanii pe care vrea sa ii puna la fiecare dintre facultati. Totul nu este decat praf in ochii prostilor, la care vad ca presa inghite galusca- sau vrea sa o inghita...

decan deja
3 aprilie 2012
aiureala

Noi suntem deja decani, restul e pentru fraieri, care sa ne pupe...

Student anul 1
3 aprilie 2012
Plec la Spiru

Eu am sa plec la Spiru pentru ca aici este prea scump! Pe langa taxa trebuie sa platesc si spaga pentru examene. Profii au crescut spaga cu 50% fiindca noul decan trebuie sa-si recupereze taxa de instalare platita la rector.

45 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3142 secunde