Universitatea "Ovidius": Iată cine sunt cei cinci prorectori

1219
6
Universitatea

Articole de la același autor

Conform noii Legi a Educației Naționale, prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure, rectorul Universității "Ovidius" din Constanța i-a numit, vineri, 30 martie, pe cei cinci prorectori alături de care va forma noua echipă de conducere în următorii patru ani.

Aceștia sunt: prof. univ. dr. Ion Bordeianu (Facultatea de Medicină Generală), prorector Imagine, comunicare și probleme sociale studențești, prof. univ. dr. Victor Ploae (Facultatea de Științe Economice), prorector Cercetare stiințifică, dezvoltare, inovare și relații cu mediul economico-social, prof. univ. dr. Î.P.S. Teodosie Petrescu (Facultatea de Teologie), prorector Relații internaționale și studenți străini, prof. univ. dr. Gabriela Stanciu (Facultatea de Fizică, Chimie, Electronică și Tehnologia Petrolului), prorector Educație și formare continuă, conf. univ. dr. Florin Anghel (Facultatea de Istorie și Științe Politice), prorector Strategie, dezvoltare instituțională și managementul calității. La baza numirilor au stat criterii precum profesionalismul, experiența și viziunea inovativă.

Tot cu această ocazie, a fost înființat, pentru prima dată la Universitatea "Ovidius" din Constanța, postul de purtător de cuvânt, fiind numit în această funcție asist. univ. drd. Daniel Citirigă (Facultatea de Istorie și Științe Politice).

Comentează știrea

tinerele cadre universitare
31 martie 2012
PLOAE PRORECTOR!!!

Cea mai mare greseala posibila,este inadmisibil ca un astfel de carcotas sa ramana in continuare prorector.Sa-ti fie rusine PLOAE VICTOR ca in continuare vrei functii si nu lasi tineretul sa se afirme,RUSINE FOSILA RUGINITA

doctorand
31 martie 2012
Ploae V.-un escroc

Cand era decan al FSE,acest ramolit din echipa lui Ciupina urla la toata lumea si cerea bani si cadouri de la angajati ca sa ramana pe posturile in care profesau,exact ca si Costel Popescu de la RUF.Problema este ca acest batran cu prostata are un stil de a intoarce totul in favoarea lui,se plange la toata lumea ca munceste cand el efectiv nu a adus nimic bun in folosul universitatii.Ca conducator de doctorat ii rupe de bani pe cei care sint inscrisi la el,cere de la obraz mii de euro.OAMENI BUNI,INTELEGETI CA PLOAE VICTOR ESTE UN ESCROC.

observator
1 aprilie 2012
caricatura care se numeste "universitatea ovidius"

o adunatura de nulitati, escroci, plagiatori si spagari. in afara de examene aranjate si "mese de protocoale si honorius-cauze" nu sitn in stare de nimic. maninca bani de la guvern ca sa si clientela profesorala adusa "pe merite"(=neamuri, pile). ei se numesc i ntre ei se "promoveaza" intre ei. ploae l-a cununat pa epure. acuma finu ii da inapoi nasului, etc. in afara de ei intre ei cine ii mai numeste "universitate"?

scumpy
2 aprilie 2012
o universitate toleranta

Sa mai zica cineva ca Ovidius nu e o universitate europeana!!! Atata timp cat cel putin unul dintre noii prorectori este po_po_nar (si nu ma refer la IPS), Universitatea intra in rand cu lumea occidentala. Minoritatile trebuie in_cur_ajate, sa nu se a_fund_e in anonimat. De-a lungul istoriei, acesti asa-zis oameni au fost stigmatizati si atacati. E timpul ca ISTORIA sa-si ia revansa!!

Răspuns la: caricatura care se numeste "universitatea ovidius"
Adăugat de : observator, 1 aprilie 2012
o adunatura de nulitati, escroci, plagiatori si spagari. in afara de examene aranjate si "mese de protocoale si honorius-cauze" nu sitn in stare de...
scumpy 2
6 aprilie 2012
pentru scumpy

sa vezi paciento ce ai sa te trezesti cu un proces de calomnie pe cap...

antianghel
6 iunie 2012
cleptoman

Anghel prorector? Hotul asta? Fura ce gaseste! Cleptoman, atentie la pixurile si banii secretarelor

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 31 Martie 2012
Stire din Cultură-Educație : Actorul Ion Lucian a murit
Sâmbătă, 31 Martie 2012
Stire din Cultură-Educație : Luni încep înscrierile la grădiniță
Pagina a fost generata in 1.741 secunde