Universități de Vară pentru Elevi, proiectul educațional al anului 2013

149
Universități de Vară pentru Elevi, proiectul educațional al anului 2013 - elevi-1402490529.jpg

Articole de la același autor

Premiul 1 la Secțiunea Educație, Învățământ, Cercetare din cadrul Galei Societății Civile a fost acordat Universităților de vară pentru elevi, proiect realizat de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România alături de Consiliul Național al Elevilor.


Proiectul a adus în 2013 peste 750 de elevi în universități pentru a avea experiența studenției încă din clasa a XI-a și a dus mesajul importanței unei alegeri informate și corecte a studiilor în rândul a sute de mii de elevi și părinți, atât direct în licee, cât și prin promovarea media.


Elevii interesați de proiect se pot înscrie încă la majoritatea edițiilor locale din acest an, peste 1000 de locuri fiind disponibile în toată țara! Mai multe informații pot fi găsite pe pagina web a proiectului, www.universitatipentruelevi.ro. De asemenea, pe www.wedu.ro pot afla și despre concursul cu premii lansat de ANOSR și CNE.


Programul "Universități de Vară pentru Elevi" se bazează pe conceptul proiectului "Junior Summer University" al Organizației Studenților din Universitatea Babeș Bolyai, proiect prin care au trecut deja, de-a lungul timpului, peste 2000 de elevi Români!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6132 secunde