UPDATE. DOLIU ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL CONSTĂNȚEAN. A MURIT profesorul universitar GHEORGHE DUMITRAȘCU

14188
5
UPDATE. DOLIU ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL CONSTĂNȚEAN. A MURIT profesorul universitar GHEORGHE DUMITRAȘCU - gheorghedumitrascu-1484675444.jpg

Articole recomandate

UPDATE: Gheorghe Dumitrașcu a decedat în spital unde fusese internat în urmă cu câteva zile. Acesta suferea de inimă iar în ultimile zile situația se agravase. Se afla în grija medicului Violeta Jitari.


Învățământul constănțean este în doliu. În această seară a încetat din viață profesorul universitar Gheorghe Dumitrașcu.


Născut pe 25 septembrie 1939 la Nisipari, acesta a contribuit decisiv la înființarea Universității "Ovidius" din Constanța. De asemenea, a fost profesor și la Universitatea Andrei Șaguna. În prezent, lucra la o carte, alături de fiica sa, Lavinia.


Gheorghe Dumitrașcu, fost om politic, senator din partea PDSR, a fost umilit anul trecut în ședința de Consiliu Local Constanța, acestuia i-a fost refuzată conferirea titlului de cetățean de onoare al orașului, de către liberalii din Constanta.


În anul 2013, fostul senator Gheorghe Dumitrașcu fusese declarat cetățean de onoare al satului Nisipari, comuna Castelu, locul sau de naștere.










Comentează știrea

costica
17 ianuarie 2017
opinie

Oferta importanta: lucru online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN

Român
18 ianuarie 2017
Profesorul

Dumnezeu să-l ierte și să-i odihnească sufletul în pace !

Student
18 ianuarie 2017
Profesorul

Dumnezeu să îl odihnească alături de drepții Săi !

Victima
23 ianuarie 2017
Nume de cod: York

Un dezgustător oportunist comunist și un constant turnător al Securității criminale, în toate manifestările sale.Un păduche lat al neamului românesc!

Andrei
1 martie 2017
pt. cine-i york

E autoportretul tău?

Răspuns la: Nume de cod: York
Adăugat de : Victima, 23 ianuarie 2017
Un dezgustător oportunist comunist și un constant turnător al Securității criminale, în toate manifestările sale.Un păduche lat al neamului...

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : In memoriam Gheorghe Dumitrașcu
Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : A MURIT ACTORUL ION BESOIU
Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Cum pot accesa tinerii fonduri europene
Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : 3 Sud Est, în concert la Clubul Phoenix
Pagina a fost generata in 1.0579 secunde