"Ursul" se pregătește să urce pe scena Teatrului de Stat

206

Articole de la același autor

Duminică, 22 septembrie, de la ora 19.00, sunteți așteptați la Teatrul de Stat Constanța (TSC), pentru a viziona piesa "Ursul", după Anton Pavlovici Cehov. Spectacolul este realizat de Felix Alexa, unul dintre cei mai premiați regizori din țara noastră. 
Pe scenă își vor face apariția, unul după altul, trei actori foarte buni, respectiv Marius Bodochi, Dana Dumitrescu și Marian Adochiței, totul petrecându-se într-un decor impresionant și o regie ingenioasă, care vor face din farsa lui Cehov un spectacol de succes al teatrului constănțean, prezentat în mai multe festivaluri din țară, premiat și nominalizat pentru mai multe premii. 
Astfel, într-un decor ingenios, conceput de scenografa Carmencita Brojboiu, un bărbat și o femeie care au avut experiențe traumatizante cu sexul opus hotărăsc, din motive asemănătoare, să trăiască singuri, se întâlnesc, se ciocnesc, aproape până la a se duela cu pistoalele și se îndrăgostesc în cel mai ilogic, dar omenesc fel. 


XXX 
"Ursul" este o "bijuterie de piesă", apreciată de publicul de toate vârstele și de orice condiție, ideală pentru o primă întâlnire cu teatrul, pentru că "poate genera dragoste la prima vedere și dependență" pe termen lung, asigură reprezentanții TSC. 


Biletele se pot achiziționa online, de pe platforma mystage.ro sau direct de la agenția de bilete a Teatrului de Stat Constanța, la următoarele prețuri: 40 lei (lojă), 30 lei (stal), 20 lei (balcon) și 7,5 lei (bilete pentru elevi, studenți, pensionari). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8648 secunde