"Vama" revine pe scena Clubului Doors

165
1
Sâmbătă, 24 octombrie, trupa Vama le dă întâlnire în Doors Club pentru un concert la care se vor simți din nou ca la 18 ani.

Vama este una dintre cele mai iubite și cunoscute formații rock din România. Formația a fost constituită în jurul lui Tudor Chirilă și Eugen Caminschi, solistul și chitaristul formației Vama Veche. Din 2006, momentul despărțirii trupei Vama Veche, cei doi au dus mai departe spiritul acesteia alături de Lucian Cioarga (tobe), Dan Opriș (bas) și Raul Kusak (clape), care a fost înlocuit câțiva ani mai târziu de către Gelu Ionescu. 


Trupa Vama a lansat primul album "Vama" - în iunie 2008 printr-un concert live la Arenele Romane, în mai 2012 urmând cel de-al doilea album "2012", un disc mai rock și mai optimist decât cel precedent, care a fost primit foarte bine de către fanii formației. "Perfect fără tine", cel mai nou single, a devenit Piesa Anului 2013 la Premiile Radio România și ZU Music Awards. În 2013, Vama a obținut premiul pentru Best Comeback la Media Music Awards și Best Live la Romanian Music Awards.

Sâmbătă, 24 octombrie, la Doors Club, trupa Vama prezintă constănțenilor piese noi, dar și melodiile deja consacrate: un concert pe care niciun fan nu ar putea să îl rateze… 


Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Șuie Paparude,  concert la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3687 secunde