Concurs Vernisajul solidarității, la Galeria de Artă Palace

518

Articole de la același autor

Peste 100 de oameni au format brațul filantropiei joi seara, la Galeria de Artă Palace, unde a avut loc vernisajul expoziției "Împreună pentru Adi Cornel", o manifestare caritabilă menită a strânge fonduri pentru a-l sprijini pe pictorul aflat în suferință.
Artiști, colegi și prieteni ai lui Adi Cornel, au fost prezenți la eveniment, fiind alături de acesta spiritual, dar și financiar. Astfel, pe simezele Galeriei de Artă Palace au fost expuse 34 de lucrări, cu valoarea cuprinsă între 50 și 2500 lei, vizitatorii achizițio-nând o parte dintre ele.
Dr. Doina Păuleanu, directorul Muzeului de Artă Constanța, a vernisat, cu emoție, expoziția - omagiu dedicată lui Adi Cornel, evocând traiectoria profesională a pictorului: "Adi Cornel, era, atunci când l-am cunoscut, un artist care vindea foarte bine. Înțelegerea profundă a artei l-a determinat să meargă la București pentru a studia, întorcându-se de acolo alt pictor. A fost apoi o prezență constantă a urbei noastre, nici o expoziție nu trecea fără ca el să nu îi răspundă cu promptitudine și modestie. Urmărea un ideal de perfecțiune, trăind în numele frumosului."
Expoziția a fost organizată de familia în grija căreia se află artistul, fiind coordonată de dr. Doina Păuleanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.3202 secunde