Veste importantă despre actorul Răzvan Vasilescu

155
Veste importantă despre actorul Răzvan Vasilescu - tim-1561894042.jpg

Articole recomandate

Actorul Răzvan Vasilescu a primit sâmbătă seara Premiul pentru întreaga activitate, în cadrul Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).



Organizatorii TIFF i-au decernat premiul la începutul proiecției filmului "California Dreamin (Nesfârșit)", din Piața Mare din centrul Sibiului, la care au participat aproape 1.500 de cinefili.

"Aș vrea să mulțumesc din toată inima mea regizorilor care m-au luat în filmele lor, să le mulțumesc pentru răbdarea infinită pe care au avut-o și înțelegerea deosebită pe care mi-au acordat-o, pentru că le-am explicat că pe vremea mea la IATC, așa cum se chema atunci, și era foarte bun, pe vremea mea nu se preda la Institut actoria de film. Se preda ceva teatru, care era puțin diferit față de cel care se predă astăzi", a declarat Răzvan Vasilescu, la primirea premiului.

Despre "California Dreamin", Răzvan Vasilescu a spus: "Este un film care mi-a plăcut foarte mult".

Proiecția filmului "California Dreamin'" (r. Cristian Nemescu) a avut loc în onoarea actorului Răzvan Vasilescu.

Acțiunea filmului, regizat de regretatul Cristian Nemescu și distins cu Premiul Un Certain Regard la Cannes, se petrece în timpul războiului din Kosovo, într-un mic sat din România, unde șeful de gară oprește un tren NATO ce transportă echipament militar și refuză să-i dea aprobare să plece. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8093 secunde