Veste ȘOC pentru elevi! Parlamentarii vor să desființeze vacanța de vară

746
2
Veste ȘOC pentru elevi! Parlamentarii vor să desființeze vacanța de vară - vacanta1371833034-1382966147.jpg

Articole de la același autor

Parlamentarii vor să desființeze vacanța de vară, pe motiv că trei luni în care elevii nu merg la cursuri înseamnă prea mult, comparativ cu zilele libere ale părinților care au concedii doar câteva săptămâni. Mai mulți parlamentari PDL propun ca elevii să meargă la școală și în timpul vacanței de vară, motiv pentru care au propus un proiect de lege care prevede înființarea unei școli de vară.


Parlamentarii care au venit cu ideea consideră că o vacanță de trei luni este prea mult pentru elevi, dat fiind că părinții au concedii de două, trei sau patru săptămâni, iar în restul perioadei, cei care au grijă de micuți sunt la serviciu, iar copiii rămân nesupravegheați, notează rtv.net. 


Pentru a evita asemenea "dezastre", democrat-liberalii cer ca în timpul verii să se organizeze cursuri, majoritatea urmând să aibă un caracter cultural-educativ. Astfel, cei mici ar putea face drumeții, ar putea merge la concerte sau ar putea vizita orașe și țări străine, spun susținătorii proiectului, potrivit sursei citate. De asemenea, unii parlamentari PSD propun organizarea cursurilor de după școală, pe lângă biserici.


Comentează știrea

noni
28 octombrie 2013
ce infecti !!

Si toate acele activitati gen plimbari prin tari straine, se presupune ca le fac cu profesorii ?? Vor merge la plaja.cu profesoarele in bikini ! Handicapatilor, acei copii au si bunici, bone, etc...cum s-au descurcat pana acum, o vor face si de aici in colo !! Sa reglementeze vacantele lor, putorile draqului, ca la ei e problema, nu la copii ! Sa ne fereasca D-zeu de mintile odihnite, ca uite ce produc...

noni
28 octombrie 2013
si inca ceva :

Pe banii cui vreti vacantele si activitatile, ca parintiii copiilor vizati de schimbare sunt rupti de datorii si biruri... Am ajuns sa ne dicteze putorile si cum sa ne petrecem vacanta si cat sa stam cu copii...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : UMC - gazda unui important eveniment
Miercuri, 23 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Profesorii ies în stradă!
Luni, 21 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Universități de top, la Constanța
Pagina a fost generata in 2.2604 secunde