VIDEO / TUDOR GHEORGHE, FENOMENAL. Despre colinde, corupție și politicieni

1505
4
Maestrul Tudor Gheorghe a oferit, vineri seară, o adevărată lecție de patriotism, pe scena Casei de Cultură din Constanța. Cu un spectacol manifest "Tot degeaba", scripcarul poporului român a făcut să plângă viorile și să cutremure chitarele sub greutatea cuvintelor și povețelor sale. Un concert care ar trebui văzut și auzit, obligatoriu, de fiecare român din această țară.


Comentează știrea

Tudor gheorghe
18 decembrie 2016
Tupeu de oltean

Pai asta da lectii de democratie cind indemna lumea sa voteze cu ponta???vezi ti dracului de muzica ta pe care o faci bine.nu te degrada ca om.boule.si de ce e un bilet 150 de lei la tine cind vii la casa de cultura in constanta?te crezi elvis presley????esti un rapsod popular si atit.stop.om cu doua fete.

Liviu Burebista
18 decembrie 2016
Tot degeaba

Da domnul Tudor Gheorghe este un exemplu de verticalitate , verticalitate pe care tu nu cred ca nu o ai. Daca tu l-ai ales pe iohanis, sa schimbat ceva in Romania? Si inca ceva, pentru Romanii adevarati Tudor Gheorghe este de o suta de ori mai valoros decat elvis al tau ,care pt. noi Romanii nu reprezinta mare lucru. Ce anume sa invatam de la presley? Cum sa luam o supra doza ?

ROMAN
18 decembrie 2016
constatare

FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ! TUDOR GHEORGHE UN MAESTRU AL CULTURII ROMANESTI, MAESTRE FELICITARI ! TUDOR GHEORGHE ESTE UN ADEVARAT ROMAN, FAPT CE NOUA, MULTOR ROMANI NE LIPSESTE ACESTA CALITATE, DE A FI BUNI ROMANI, PAAAAAAAAAACAT PENTRU CA NE-AM NASCUT IN ROAMNIA SI NU STIM CA SA FRUCTIFICAM, CE NE-A DARUIT DUMNEZEU, DE A FI DEMNI DE ACEST DAR, CA SUNTEM ROMANI !

constantean
18 decembrie 2016
Esti prost tare!

Da-te dracu cu psd-istul tau cu tot! Pana si ta-su la renegat!

Răspuns la: Tot degeaba
Adăugat de : Liviu Burebista, 18 decembrie 2016
Da domnul Tudor Gheorghe este un exemplu de verticalitate , verticalitate pe care tu nu cred ca nu o ai. Daca tu l-ai ales pe iohanis, sa schimbat...
Pagina a fost generata in 1.0228 secunde