Vreți să mergeți la cinematograf? Ce filme puteți viziona

825
Vreți să mergeți la cinematograf? Ce filme puteți viziona - filme3-1547225335.jpg

Articole de la același autor

De cât timp nu ați mai văzut un film bun? Ei bine, în acest week-end aveți ocazia să vizionați unul, iar noi vă sugerăm 
doar câteva titluri. Peliculele pot fi urmărite la Cinema City Tomis Mall nu doar zilele acestea, ci și cele ce urmează. "Papillon", cu Charlie Hunnam și Rami Malek, vă introduce într-o aventură, care este centrată în jurul lui Papillon, un hoț de rând, condamnat pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o la închisoare pe viață, în teribilul penitenciar de pe Insula Diavolului. Hotărât să își recapete libertatea și să se întoarcă la iubita lui, Papillon încheie o alianță neobișnuită cu înstăritul Louis Dega care, în schimbul protecției sale, îi oferă eroului nostru banii necesari pentru a pune în practică un plan de evadare.
"Asistent de (ne)voie", cu Nicole Kidman, Kevin Hart, Bryan Cranston, este o altă alternativă de petrecere a timpului liber. Timp de 127 minute, această comedie emoționantă se concentrează asupra unei prietenii neașteptate care se dezvoltă între un bărbat paraplegic bogat și îngrijitorul său, un tânăr cu cazier judiciar.
Phillip Lacasse este un miliardar din Park Avenue, care a paralizat în urma unui accident din timpul unui zbor cu planorul. Dell este un fost condamnat, recent eliberat din închisoare, care are nevoie de un loc de muncă și un nou început. Din lumi diferite, Phillip și Dell formează o legătură improbabilă, trecând peste diferențele dintre ei și câștigând o înțelepciune neprețuită în acest proces, oferindu-și unul altuia un sentiment de pasiune pentru toate posibilitățile vieții.
Pentru cei mici, există "Crăiasa Zăpezii: Ținutul oglinzilor", un film de animație și aventuri.
După ce Regele Haral aproape că și-a pierdut familia în urma unei confruntări cu malefica împărăteasă a gerului, acesta interzice utilizarea magiei pe ținutul său. Singura care poate remedia situația și păstra farmecul magiei este eroina Gerda. Ea îl va învăța pe rege că cea mai mare putere nu este magia, ci credința în prietenie și îngăduința. În cel mai nou film din serie, Gerda îi ajută pe troli, pe pirați și chiar pe însăși Crăiasa Zăpezii.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4646 secunde