Zilele Carierei Albastre la Universitatea Maritimă din Constanța

460

Articole recomandate

La sfârșitul lunii noiembrie, Universitatea Maritimă din Constanța a organizat cea de-a V-a ediție a Zilei Carierei Albastre. Evenimentul a fost dedicat studenților și elevilor constănțeni și se desfășoară în cadrul perioadei de sustenabilitate a proiectului MENTOR — Blue Career Centre of Eastern Mediterranean and Black Sea, contract nr. EASME/EMFF/2016/1.2.1.2./06/S12.749365-MENTOR.

Evenimentul a abordat problematica accesului tinerilor pe piața muncii în patru sectoare conexe domeniului maritim din regiunea Mediteranei de Est și a Mării Negre: transportul maritim, turismul de croazieră, acvacultura marină și industria off-shore de petrol și gaze.

Ziua Carierei Albastre a fost o excelentă ocazie de întâlnire pentru elevii de liceu și studenții Universității Maritime din Constanța cu reprezentanții angajatorilor cu o puternică prezență pe piața sectoarelor menționate anterior.

Pregătirea și experiența invitaților - cadre didactice, personalități din conducerea domeniului portuar, anteprenori - au contribuit la stimularea tinerilor spre selectarea unei „cariere albastre” și în același timp, le-a oferit îndrumarea necesară acum la începutul acestui nou stagiu de pregătire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7314 secunde