Ziua Culturii Chineze, la Liceul "G. Călinescu"

182
Ziua Culturii Chineze, la Liceul

Articole de la același autor

Cunoscută drept o instituție de învățământ în care elevii au șansa de a-și dezvolta cunoștințele în mod special pentru limbi străine, ieri, Liceul Teoretic "George Călinescu" a fost gazda unui eveniment dedicat unei culturi aparte.
În organizarea Clasei Confucius, din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, activitatea Ziua Culturii Chineze, dedicată Anului Nou Chinezesc (Sărbătoarea primăverii) s-a desfășurat pe holul liceului, sub forma unui atelier. În cadrul acestuia, elevii au fost invitați să descopere cultura chineză, prin exerciții de caligrafie în această limbă, decupând hârtie colorată și învățând jocul cu bețișoare.


 Coordonatorul activității a fost profesoara Yuqin Wang, de la Clasa Confucius. 


Începând cu 1 noiembrie 2014, elevii acestui liceu au posibilitatea să învețe această limbă, pe grupe, în regim de o oră pe săptămână, opțional, cu profesoara Yuqin Wang. 


"Ne bucurăm că experiența de succes a învățării limbii chineze, începută în anul școlar trecut, s-a perpetuat și anul acesta, în liceul nostru având în continuare grupe de elevi entuziaști care, pe lângă limbile străine din planul de învățământ, doresc să învețe și chineza", a declarat prof. Elena Crăcea, directorul liceului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 02 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Premii pentru umoriștii constănțeni
Luni, 01 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Eveniment deosebit la Medgidia, azi
Pagina a fost generata in 3.5085 secunde