Ziua Culturii Naţionale la Teatrul de Stat Constanţa

474
Ziua Culturii Naţionale la Teatrul de Stat Constanţa - teatruldestat-1610640391.jpg
Astăzi, de Ziua Culturii Naționale, la ora 19.00, Teatrul de Stat Constanța va difuza online, pe pagina de Facebook, un proiect video-teatral, intitulat „Peninsula misterioasă”, dedicat memoriei regretatei Doina Păuleanu, marcantă personalitate a Constanței, critic și istoric de artă și director al Muzeului de Artă din Constanța. Proiectul este realizat de Teatrul de Stat Constanța în colaborare cu Primăria Constanța.  


De asemenea, astăzi va fi lansat evenimentul „CULtură vs. COOLtură”, un concurs de dezbateri ce se va desfășura în perioada 15 – 24 ianuarie 2020, de la Ziua Culturii Naționale până la Ziua Unirii Principatelor, organizat de Teatrul de Stat Constanța, Constanța - Capitala Tineretului din România 2021-2022 și Federația Organizațiilor Nonguvernamentale de Tineret din Constanța, în parteneriat cu Primăria Constanța. Apoi, la ora 20:00, va fi difuzată pe pagina de Facebook a TSC spectacolul „Niște năroji”, o dramatizare de Iulian Enache după volumul lui Marin Sorescu, „La Lilieci”.
Tot pentru a marca ziua nașterii celui mai mare și emblematic poet român, care, din 2010, a devenit Ziua Culturii Naționale, fațada Teatrului de Stat Constanța va fi luminată festiv în seara de 15 Ianuarie, acțiune prin care TSC se alătură proiectului „Flacăra Culturii” derulat, cu această ocazie, de Ministerul Culturii.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4129 secunde