Ziua Porților Deschise, la Școala Gimnazială nr. 11 "Dr. Constantin Angelescu"

328

Articole de la același autor

Miercuri, 25 februarie, la Școala Gimnazială nr. 11 "Dr. Constantin Angelescu" din Constanța, se organizează Ziua Porților Deschise. Cu acest prilej, la unitatea de învățământ, situată pe strada Călărași nr. 48, părinții sunt așteptați, împreună cu cei mici, pentru a vizita școala, clasele pregătitoare și pot chiar participa la diverse activități. Personalul școlii vă va sta la dispoziție pentru orice întrebare sau nelămurire.

Școala Gimnazială nr. 11 "Dr. Constantin Angelescu" își desfășoară activitatea, pentru ciclul primar, în intervalul orar 8.00 - 11.30, iar pentru ciclul gimnazial, în intervalul 12.30 - 18.20. Pentru elevii din clasa pregătitoare, se poate opta pentru un program prelungit, de la ora 11.30 la ora 16.30, care cuprinde și servirea mesei în regim de catering, odihna în săli special amenajare cu pătuțuri, dar și pregătire pentru diferite concursuri și alte activități recreative.

Toți elevii ciclului primar (CP- IV) își desfășoară activitatea în cadrul școlii, cei din clasa pregătitoare având spațiu organizat astfel încât să nu mai intre o altă serie de elevi în clasele respective. De asemenea, cei mai mici au toaletă separat, au dulapuri unde să se schimbe de îmbrăcăminte și încălțăminte, exact ca la grădiniță. Sălile sunt dotate cu mobilier individual conform indicațiilor Ministerului Educației Naționale.

La Școala Gimnazială nr. 11, cadrele didactice îi ajută pe cei mici să studieze matematică și limba română, îi pregătesc pe copii pentru concursuri, dar se și joacă împreună, atât pe calculator, cât și interactiv (origami).

Școala Gimnazială nr. 11 "Dr. Constantin Angelescu" are nouă săli de clasă, un laborator multimedia, cu 20 de calculatoare, o sală de sport, o bibliotecă impresionantă cu peste 7.500 de volume, un laborator de fizică, chimie, biologie, un cabinet de limba turcă, un cabinet de limba engleză, teren de sport și multe altele. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Concert al unei trupe legendare, în România
Sâmbătă, 21 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Mr. Bean va deveni comisarul Maigret
Vineri, 20 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Festival de Teatru Antic la Constanța
Vineri, 20 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Turneu cu "Lacul lebedelor" în țară
Vineri, 20 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Intrăm în Postul Mare
Vineri, 20 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Gaițele", pe scena Teatrului de stat
Pagina a fost generata in 2.2188 secunde