18 barmani în spectacol

284
Formule savuroase de cocktai-luri, jonglerii, îndemânare, rapiditate – barmanii s-au întrecut, miercuri seara, la concursul "Bar Master Competition", organizat în Mamaia. Premiul I, în valoare de 500 de euro, a fost câștigat de bucureșteanul Bogdan Costiniu, urmat de Valentin Luca, din Brașov, și de Costin Gache, constănțean finalist la ediția de anul trecut.
Pentru prima probă, cei 18 concurenți au desfăcut, cu multă îndemânare, în cel mai scurt timp, cinci sticle de Pepsi Cola, fiecare având la dispoziție două încercări.
A doua probă a fost una de îndemânare, barmanii pregătind două băuturi în cinci minute. Prima băutură a fost impusă de organizatori și au trebuit s-o prepare folosind doar tehnici de îndemânare. A doua băutură a fost aleasă de fiecare concurent în parte, dintr-o listă de cinci, întocmită de juriu, fiind punctate tehnicitatea, originalitatea, varietatea, prezența scenică și impresia generală.
"Bar master competition" se desfășoară după un sistem care prevede organizarea a patru etape de calificare în București, Constanța (Mamaia), Timișoara și Cluj-Napoca. Concurenții cu cele mai mari punctaje totale se califică în finala care va fi organizată în noiembrie, la București. Premiul cel mare este de 2.000 de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7638 secunde