50% dintre șoferii britanici nu-și merită permisele

223
Știrea auto a săptămânii vine tot de la britanici. Ca în orice țară civilizată, s-a făcut un studiu, din care a reieșit că 50% dintre șoferi ar pica testele auto, dacă ar fi obligați să le susțină din nou. Și a fost nevoie să vină coreenii de la Kia, ca să afle autoritățile asta.
Mai mulți șoferi au fost testați în condiții care reproduceau examenul pentru permisul de conducere, rezultatele fiind catas-trofale – mai mult de jumătate dintre cei care au carnet au făcut greșeli grave, cele mai multe cauzate de neatenția în timpul mersului. Peste 66% dintre șoferi nu s-au asigurat înainte de a porni de pe loc, cei mai mulți "refuzând" să privească măcar o singură dată în oglinda retrovizoare. Culmea, o mare parte dintre șoferii "picați" au permis de peste 30 de ani și conduc săptămânal peste 250 kilometri.
Sperăm doar ca celor de la Kia să nu le treacă prin cap să testeze și șoferii români… neasigurare la pornirea de pe loc? HA! Ce ziceți de trecerea de pe banda întâi pe a treia într-o secundă, fără semnalizare? Dar de depășirile pe trotuar, cu 120 km/h? Dar de idioții cărora li se vede doar freza, pentru că stau în mașină ca pe canapeaua din sufragerie? Detalii…

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 07 August 2009
Stire din Diverse : blitz
Vineri, 07 August 2009
Stire din Diverse : La ruinele cetății Histria
Pagina a fost generata in 1.6827 secunde