Concurs 8 miliarde lei pentru a X-a ediție a Festivalului Callatis

404

Articole de la același autor

Sâmbătă, Centrul de Afaceri "Marea Neagră" a găzduit conferința de presă în cadrul căreia a fost prezentat programul celei de-a X-a ediții a Festivalului "Callatis". La întâlnirea cu reprezentanții mass-media au participat producătorul general al evenimentului, Cornel Diaconu, directorul artistic Gabriel Cotabiță și realizatorii de emisiuni Florentina Satmari și Leonard Miron. Acesta din urmă va modera obișnuitele dezbateri care se încing după fiecare seară de festival, emisiunea urmând să aibă loc la hotelul "Cocor", din stațiunea Olimp.
Ediția festivă a Festivalului Callatis, pentru care pregătirile au început cu întârziere din cauza schimbării edilului municipiului, va costa 8 miliarde lei, buget format atât din fonduri alocate de la bugetul local, cât și din sponsorizări.
Pentru această ediție, organizatorii, Aldaco Film și Primăria Mangalia, au pregătit fanilor câteva recitaluri extraordinare ce vor fi susținute de artiști din străinătate, printre care East 17, Culture Beat, September, Eruption. Acestora li se vor alătura interpreți și trupe românești dintre care amintim Nico, Vlad Miriță, Andreea Bălan, Anda Adam, Keo, Alex, Mariu (ex Acccent), Giulia, Alexandra& Crush, DJ Project, Simplu, Felicia Filip&K1, Taxi, Ro-Mania și mulți alții.
În fiecare seară, în jurul orei 18.45, în fața Centrului Cultural vor avea loc spectacole ce vor cuprinde dansuri moderne și populare, dar și recitaluri susținute de către artiști din Mangalia. În jurul orei 21.00, distracția se va muta pe scena-scoică, amplasată deja în Portul Turistic Mangalia. Aici, pe lângă spectacole se vor organiza concursul de frumusețe Miss Diaspora 2008 - președinte al juriului fiind poetul, publicistul și politicianul Adrian Păunescu -, precum și Festivalul Focurilor de artificii, ajuns la a IV-a ediție.
Nu în ultimul rând, pe data de 12 august, la ora 10.00, în sala de conferințe a hotelului Paradiso, din Mangalia, se vor deschide lucrările simpozionului "Hai Acasă!", care se adresează românilor din diaspora. Mai trebuie spus faptul că din program nu vor lipsi manifestările adiacente, respectiv completarea Aleii Stelelor de Mare cu noi nume sonore ale muzicii românești și internaționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8811 secunde