Acrobații aeriene pe plaja din Mamaia

389
Concursul de acrobație aeriană FAI Mamaia - World Elite Aerobatic Formula se va desfășura pe plaja de la Café del Mar, din zona Cazino Mamaia. Evenimentul va avea loc în perioada 10-12 iulie și este o premieră atât pentru Constanța, cât și pentru România.
FAI Mamaia - World Elite Aerobatic Formula este o competiție sportivă de înaltă clasă, în care cei mai buni piloți din lume își vor arăta îndemânarea.
Organizatorii promit că atât constănțenii cât și turiștii care se vor afla pe plajă vor rămâne impresionați de acrobațiile din aer. Vedeta spectacolului va fi multipla campioană mondială Svetlana Kapanina, care va reprezenta Rusia. Totodată, vor mai participa campionul național al SUA, Hubie Tolson, campionul național al Marii Britanii, Tom Cassels, campionul mondial absolut din 2007, Ramon Alonso, din Spania, Zoltan Veres din Ungaria, Philipp Steinbach, care va reprezenta Germania, pilotul Renoud Escalle din Franța, și Pierre Marmi, care va reprezenta Elveția. Concursul începe astăzi, de la ora 15,00 și va cuprinde antrenamente și calificările la competiție. Acrobațiile vor avea loc sâmbătă și duminică de la ora 11,00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 10 Iulie 2009
Stire din Diverse : blitz
Pagina a fost generata in 1.6472 secunde