Adi Cristescu este noul clăpar al trupei Voltaj

175
Adi Cristescu este noul clăpar al trupei Voltaj - voltajfacebook-1355042095.jpg

Producător și compozitor cu mulți ani de carieră în spate, Adi Cristescu se alătură luna aceasta uneia dintre cele mai de succes trupe românești, Voltaj, informează Agerpres.


Adi îl va înlocui la clape pe Bobby Stoica, după recenta decizie a acestuia de a părăsi trupa pentru a se dedica unor noi provocări profesionale.

"Îi cunosc pe băieți de mult timp, le știu traseul profesional și îi admir pe plan profesional pentru talentul lor de compozitori, chiar știu să facă muzică. Pe plan personal îi admir pentru sinergiile dintre ei, faptul că sunt ca o familie, se completează reciproc extraordinar. Sunt sigur că mă pot integra în echipă și că pot să îi ajut să dezvoltăm lumea Voltaj cu piese noi, extraordinare, așa cum sunt obișnuiți fanii Voltaj", a declarat Adi Cristescu despre noii săi colegi, citat în comunicat.

Cei cinci băieți ai trupei Voltaj - Călin, Gabi, Prunus, Adi și Oliver - se pregătesc intens în aceste zile de concertele acestui sfârșit de an și de noul single care va fi lansat în luna ianuarie, mai transmite sursa citată.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9782 secunde