Concurs Află la ce renunță Kate Middleton când devine prințesă

471
Află la ce renunță Kate Middleton când devine prințesă - 00d3157242f109b1657eacba8eac82fa.jpg
Peste mai puțin de două săptămâni, Kate Middleton va deveni soția prințului William. Motiv de bucurie pentru bruneta provenind dintr-o familie obișnuită, dar pe de altă parte, și un pas plin de obligații, scrie Libertatea.
Să faci parte dintre membrii Casei Regale nu e simplu. De la etichetă, fel de a merge, de a vorbi sau de a se îmbrăca, frumoasa Kate Middleton are în față o viață plină de obligații și constrângeri.

În primul rând, nu va mai putea să fie la fel de apropiată de familia ei, iar părinții săi nu vor fi mereu bineveniți la "palat", dearece sunt niște oameni simpli.

Pe de altă parte, dacă îi plcăeau cumva fructele de mare, Kate va trebui să renunțe la ele, deoarece membrii familiei regale nu consumă niciodată așa ceva, de teamă să nu se îmbolnăvească.

Nici măcar Monopoly nu va mai juca viitoarea mireasă a prințului William, deoarece se spune, potrivit Yahoo News, că în familia "încoronată" nu se joacă Monopoly, deoarece este o activitate ce tinde să producă nervi și neînțelegeri.

Bruneta de 29 de ani va trebui să renunțe și la prenumele ei, deoarece nu va mai avea nimeni voie să îi spună Kate, ea fiind strigată "Catherine", cum îi stă bine unei viitoare regine. Sau, și mai oficial, ‘Maiestatea sa, Prințesa William de Wales'.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 18 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Săptămâna Nașterii Profetului
Pagina a fost generata in 2.8621 secunde