Ai o casă mai întunecată? Iată ce culori s-ar potrivi

781
Ai o casă mai întunecată? Iată ce culori s-ar potrivi - casaintunecata-1415209719.jpg

Articole recomandate

În general, camere întunecate sunt cel mai dificil de amenajat, pentru că lumina este unul din elementele principale care dau volum, amplitudine și pun în valoare spațiul. În plus, există percepția că pentru camerele întunecate, cea mai bună soluție o reprezintă culorile deschise și albul. În realitate, potrivit Priceput.ro, paleta de culori ideală pentru camerele întunecate este mult mai mare și mult mai variată. Iată câteva nuanțe:
Ocrul auriu. Se combină foarte bine cu tonuri de alb strălucitor și alte nuanțe metalice. Rozul vesel este o altă alegere perfectă pentru camerele unde lumina este puțină. Alege tonuri de roz trandafiriu și combină-l cu tonuri de verde viu. Verdele este una din cele mai bune alegeri pentru camerele întunecate. Cea mai bună nuanță este cea de verde galben sau verde viu. Nuanța este perfectă pentru camerele de trecere, băi și bucătării întunecate. Griul este una din cele mai bune alegeri pentru camerele întunecate, este una din nuanțele elegante și este foarte actuală pentru amenajările interioare. Alege tonuri de gri perlat, pudrat și luminos pentru pereții din camerele întunecate și se combină foarte bine cu roșu, verde, alb și nuanțe metalice: auriu și argintiu. Tonurile portocalii de caisă, dovleac și mandarină pot transforma un interior cu puțină lumen[ într-un cald și agreabil care emană căldură. Tonurile de portocaliu sunt radioase, calde și vesele mai ales atunci când sunt luminate din interior.
Surse de iluminat
Folosește lămpi cu lumina caldă, lumânări și alte surse luminoase artificiale. Sfatul este valabil și pentru celelalte nuanțe recomandate pentru decorarea camerelor întunecate. Albastru este ideal pentru decorarea camerelor întunecate, este o culoare atemporală și poate lumina chiar cele mai întunecate camere. Albastru este potrivit pentru interioarele tradiționale, dar și atunci când este combinat cu detalii albe, mobilier din lemn de culoare închisă și tonuri de roșu. Lavanda este o nuanță cu un potențial excepțional și este binevenită în camere cu luminozitate redusă, are o gamă largă de nuanțe care funcționează bine în toate camerele indiferent de destinația acestora și se potrivește perfect cu tonuri de gri, negru și alb.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Prin ce se remarcă bucătăria grecească
Pagina a fost generata in 2.8488 secunde