Amănunt care te-ar putea costa jobul!

187
Amănunt care te-ar putea costa jobul! - amanuntjob20fb-1392904918.jpg

Articole recomandate

Îți cauți de ceva timp un job, ai dosarul pregătit, inclusiv scrisoarea de intenție. Asta e foarte bine, însă trebuie să ai în vedere un amănunt care te-ar putea costa accesul la jobul mult râvnit: data menjționată în scrisoarea de intenție!


Candidații omit să acorde atenție și acestui detaliu din scrisoarea de intenție. Potrivit www.ejobs.ro, o scrisoare de intenție datată cu câteva luni în urmă trădează o lipsă de rigoare și atenție a candidatului. Puțini candidați își dau seama cât de important este subiectul scrisorii de intenție. Trebuie să știți că aceasta poate furniza informații valoroase angajatorilor. 


Prin subiectul scrisorii de intenție vă puteți prezenta interesul pentru un anumit job din cadrul companiei. Acest aspect este foarte important pentru angajatori, deoarece vor putea repartiza cererile de candidatură în funcție de solicitări. 


Și finalul scrisorii de intenție este un moment bun pentru a reaminti angajatorului motivația voastră și disponibilitatea pentru un interviu ca la carte. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 21 Februarie 2014
Stire din Diverse : Cum îți pune stresul bețe-n roate
Vineri, 21 Februarie 2014
Stire din Diverse : Cum văd americanii munca omului
Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Diverse : Ce trebuie să știi despre saltele
Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Diverse : Parchet rezistent la umezeală
Pagina a fost generata in 2.592 secunde