Andra va fi interzisă la radio și la tv. Află motivul!

1859
3
Andra va fi interzisă la radio și la tv. Află motivul! - andra2-1353484343.jpg

Piesa lui What's Up feat. Andra, "K la Meteo" i-a pus pe jar pe cei de la Institutul National de Meteorologie si Hidrologie. Deranjați că artista sugerează că la meteo se minte mult, aceștia vor să depună o plângere la CNA pentru a interzice piesa, informează libertatea.ro.


Versurile care i-au deranjat pe cei de la INMH sunt: "Între noi e furtuna iar / Devastam tot, ca un uragan / Ne mințim k la meteo / O fi soare, da’ nu-l vad io!". Se pare că reprezentanții INMH vor solicita ca versurile melodiei să fie schimbate și meseria de meteorolog să nu mai fie calomniată.




Comentează știrea

cititor
21 noiembrie 2012
"io"

inclusiv si folosirea "io" in loc de "eu",doar ca sa rimeze,e o aberatie...

gaby
21 noiembrie 2012
snobism

totul merge prost in ultima vreme... criza, mai putina munca, mai putini bani... dar snobismul cresteeeee... NU MAI STIE NIMENI CE SA FACA... HAI SA NE LUAM SI NOI DE CRITICA... cum vedem ca are unul succes - hai sa-i dam in cap - CA ASA-I ROMANU' --- CATA INVIDIE SI PROSTIE... in ultima vreme tot mai multi romani sunt DERANJATI... vai saracii - in loc sa munceasca mai mult sa iesim din criza se apuca sa faca plangeri... bravo...

Răspuns la: "io"
Adăugat de : cititor, 21 noiembrie 2012
inclusiv si folosirea "io" in loc de "eu",doar ca sa rimeze,e o aberatie...
gina
22 noiembrie 2012
ca la meteo

nu mi se pare snobism faptul ca ai o opinie. si sa i faci mincinosi pe cei de meteo iar nu cred ca e o practica sanatoasa. Cand ramai in pana de inspiratie atunci cand scrii versurile unei melodii e bine sa mai pui mana pe o carte. Chiar eram curioasa daca vor avea vreo reactie cei de la INMH.

Articole pe aceeași temă

Joi, 01 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : 1 noiembrie, Ziua Radio România
Pagina a fost generata in 0.2482 secunde