Rețete pentru pici

Ardei umpluți cu carne de pui

208
Ardei umpluți cu carne de pui - 60c1d292d9f43d7e93029a58a42cf1bf.jpg
Ingrediente: câțiva ardei potriviți, 150 gr. carne tocată, piept de pui, 20-30 gr. orez, o roșie, un morcov, o jumătate de ceapă, mărar.
Mod de preparare: Amestecați carnea tocată cu orezul (înmuiat în prealabil), cu ceapa tăiată fin și cu mărarul tăiat fin. Umpleți ardeii cu această compoziție, tăiați roșiile felii și le folosiți pentru a pune capac ardeilor.
Îi așezați într-o cratiță, îi acoperiți cu apă și îi puneți la fiert. În apă puneți și morcov ras pentru a le da gust. După ce scade apa, rămâne un sos delicios. Se servesc cu două lingurițe de smântână.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 29 Aprilie 2010
Stire din Diverse : FaceCam1320, webcam de precizie
Pagina a fost generata in 3.227 secunde