Rețete pentru pici
Ardei umpluți cu carne de pui
Ingrediente: câțiva ardei potriviți, 150 gr. carne tocată, piept de pui, 20-30 gr. orez, o roșie, un morcov, o jumătate de ceapă, mărar.
Mod de preparare: Amestecați carnea tocată cu orezul (înmuiat în prealabil), cu ceapa tăiată fin și cu mărarul tăiat fin. Umpleți ardeii cu această compoziție, tăiați roșiile felii și le folosiți pentru a pune capac ardeilor.
Îi așezați într-o cratiță, îi acoperiți cu apă și îi puneți la fiert. În apă puneți și morcov ras pentru a le da gust. După ce scade apa, rămâne un sos delicios. Se servesc cu două lingurițe de smântână.
Mod de preparare: Amestecați carnea tocată cu orezul (înmuiat în prealabil), cu ceapa tăiată fin și cu mărarul tăiat fin. Umpleți ardeii cu această compoziție, tăiați roșiile felii și le folosiți pentru a pune capac ardeilor.
Îi așezați într-o cratiță, îi acoperiți cu apă și îi puneți la fiert. În apă puneți și morcov ras pentru a le da gust. După ce scade apa, rămâne un sos delicios. Se servesc cu două lingurițe de smântână.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 01 Mai 2010
Joi, 29 Aprilie 2010
Joi, 29 Aprilie 2010
Joi, 29 Aprilie 2010
Marţi, 27 Aprilie 2010