Atenție ce sector de plajă alegeți! Algele fac diferența

550
Atenție ce sector de plajă alegeți! Algele fac diferența - cusifaraalge1-1311104003.jpg

Din păcate, și vara aceasta, algele dau mari bătăi de cap turiștilor care au ales stațiunea Mamaia. Chiar dacă se depun eforturi pentru ca acestea să fie ridicate în timpul nopții de pe plajă, rezultatele nu sunt întotdeauna cele dorite de zecile de mii de români care plătesc bani grei pentru câteva zile de vacanță.
"Nu înțeleg de ce nu le adună de peste tot. Văd că ar putea, de vreme ce alte porțiuni sunt mai curate", și-a spus of-ul unul dintre turiști. Într-adevăr, nu toată stațiunea Mamaia este împânzită de alge, așa că nu ar fi deloc rău dacă înainte de a închiria un șezlong sau de a vă pune prosopul pe nisip ați face o mică plimbare.
Există porțiuni în care nu doar că algele nu au ajuns la mal, dar nici apa nu este atât de… verde. Puteți scăpa, așadar, și de mirosul emanat de aceste organisme acvatice. După o zi de stat la soare, la temperaturi chiar și de peste 35 de grade, ar fi indicat să nu leneviți prea aproape de apă, iar cei care vor să se răcorească - doar din acest motiv au venit la mare! -, să meargă câțiva metri buni în larg.
Priviți imaginile și faceți-vă o idee! Diferența este de la cer la pământ!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2152 secunde