BlackBerry lansează cinci noi telefoane

776
BlackBerry lansează cinci noi telefoane - blackberryblackberry8900curve3-1312537548.jpg

Compania canadiană Research In Motion a anunțat cea mai mare lansare de smart-phone-uri din istoria sa, cinci noi modele, informează Le Monde. Este vorba despre două modele de BlackBerry Bold și trei modele de BlackBerry Torch.

RIM nu a precizat data ieșirii pe piață a telefoanelor, dar a declarat că peste 225 de parteneri de distribuție au început sau terminat certificarea noilor aparate, destinate recuperării terenului pierdut în fața iPhone-ului.

Datele de la sfârșitul lunii mai arătau că iPhone este mai folosit decât BlackBerry în Statele Unite. În ceea ce privește sistemele de exploatare, BlackBerry are 24,7% din piață, după Androidul de la Google cu 38,1% și iOs-ul de la Apple, cu 26,6%.

În luna februarie, BlackBerry era pe locul doi, după Android, cu aproape 30 de procente. Totuși, mai comentează publicația franceză, BlckBerry continuă să câștige teren pe piețele din africa și din Orientul Mijlociu.

Anunțul lansării noilor modele intervine după ce grupul canadian a anunțat suprimarea a două mii de posturi, adică a 11% din efectivul său.

Partida ar putea însă să nu fie câștigată pentru BlackBerry. În toamnă, Apple va lansa iPhone 5, iar producătorii de telefoane cu Android, precum Motorola, vor lansa și ei noi modele.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 05 August 2011
Stire din Diverse : Let’s Bike It, Constanța!
Pagina a fost generata in 1.5274 secunde