Rețete pentru pici
Budincă de cartofi
Ingrediente:
2-3 cartofi potriviți;
1 dovlecel mic;
30 g de brânză telemea;
10 g de unt;
2 gălbenușuri de ou;
sare;
pătrunjel.
Mod de preparare: Se fierb cartofii și dovlecelul. Se fac piure și se amestecă cu untul, brânza rasă, sarea și cu un gălbenuș de ou. Se pune totul într-un vas uns cu puțin unt și se pune și celălalt gălbenuș bătut deasupra. Se dă la cuptor 15 minute. Poftă bună!
2-3 cartofi potriviți;
1 dovlecel mic;
30 g de brânză telemea;
10 g de unt;
2 gălbenușuri de ou;
sare;
pătrunjel.
Mod de preparare: Se fierb cartofii și dovlecelul. Se fac piure și se amestecă cu untul, brânza rasă, sarea și cu un gălbenuș de ou. Se pune totul într-un vas uns cu puțin unt și se pune și celălalt gălbenuș bătut deasupra. Se dă la cuptor 15 minute. Poftă bună!
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 13 Februarie 2010
Vineri, 12 Februarie 2010
Vineri, 12 Februarie 2010
Joi, 11 Februarie 2010
Joi, 11 Februarie 2010
Joi, 11 Februarie 2010
Joi, 11 Februarie 2010