Cabina de duș. Cum s-o menții lună

234
Cabina de duș. Cum s-o menții lună - cabinadus-1413987951.jpg

Articole recomandate

De departe, cabina de duș este coșmarul oricărei femei, din cauză că atrage mizeria și este mai greu de pătruns în toate ungherele, pentru a o curăța. Nu disperați, Click pentru femei are câteva sfaturi pentru curățarea rapidă a oricărei cabine de duș:
Petele albe de pe sticla cabinei de duș nu sunt altceva decât depuneri de piatră și săpun. Piatra se formează atunci când apa este dură și conține mult calcar. Particulele de calcar se prind de sticlă, se lipesc și dau aspectul mătuit și alb. Cea mai bună soluție pentru a scăpa de calcar este să folosiți un acid ușor, care să nu atace sticla, dar să topească depunerile greu de curățat cu un detergent pentru suprafețe. 
Oțet și bicarbonat
Dacă petele de calcar și rugină de pe cabina de duș sunt vechi, cea mai bună soluție este să amestecați câteva linguri de bicarbonat de sodiu cu jumătate de ceașcă de oțet, astfel încât să aveți o pastă albă. Acoperiți fără să frecați geamurile cabinei de duș cu pasta și lăsați să acționeze 10 minute. Folosiți un burete de vase mai aspru pentru a freca ușor suprafața din sticlă, apoi clătiți cu apă călduță. 
Oțet și detergent de vase
Dacă petele de săpun și calcar sunt mărunte și nu foarte vechi, puteți folosi o soluție din jumătate de ceașcă de detergent de vase amestecat cu o ceașcă de oțet alimentar încălzit, dar nu fierbinte. Amestecați soluția într-un recipient cu atomizor și acoperiți geamurile cabinei de duș cu soluția. După 2-5 minute, aplicați încă un strat de spray și ștergeți cu o cârpă sau un burete, clătind cu apă din belșug. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 23 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Asa se curăță rapid canapelele
Joi, 23 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Accesorii de toamnă pentru casa ta
Miercuri, 22 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Din secretele bucătarilor profesioniști
Marţi, 21 Octombrie 2014
Stire din Diverse : De ce ar trebui să mâncăm și năut
Marţi, 21 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Cum afli dacă te hidratezi destul
Pagina a fost generata in 2.3396 secunde