Câinii din Mangalia au și ei rang de vedete pe Aleea Stelelor de Mare

349

Articole de la același autor

De la începutul acestei veri, străzile din Mangalia și stațiunile sudice sunt invadate de câini comunitari. Astfel, haite formate din 5-10 maidanezi cutreieră nederanjate de nimeni zonele turistice, dar și centrul Mangaliei, oferind municipiului un aspect deloc atrăgător. Dacă localnicii s-au obișnuit cu prezența animalelor fără stăpân, vizitatorii sunt nemulțumiți și chiar speriați, mai ales că nu de puține ori au fost la un pas să fie mușcați.
Totuși, zilele trecute s-a petrecut un incident nedorit, căruia i-a căzut victimă chiar un cetățean al Mangaliei. Astfel, Gheorghe Dumitru, în vârstă de 48 de ani, se afla cu soția pe strada Rozelor, din Mangalia, unde, în dreptul societății Mettexin, a fost atacat de trei maidanezi agresivi. Bărbatul a încercat să se apere, numai că a călcat strâmb, s-a dezechilibrat și și-a fracturat piciorul stâng. În urma incidentului, bărbatului i-a fost imobilizat membrul inferior în aparat gipsat, intrând în concediu medical pentru o perioadă de cel puțin 30 de zile.
Nici plimbările pe arhicunoscuta Alee a Stelelor de Mare, amenajată pe faleza Mangalia, nu mai sunt cum erau în anii trecuți. Așa se face că ieșirea în aer liber și fotografierea dalelor, ce poartă numele unor personalități din sfera muzicală sau culturală, se pot transforma în adevărate aventuri din cauza prezenței numeroase a câinilor comunitari care își fac veacul, aici, la orice oră din zi și din noapte.
Ar fi indicat ca autoritățile locale să ia măsuri urgente pentru ridicarea de pe străzi a maidanezilor, pentru a se evita producerea unor tragedii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9499 secunde