Călătoria spre mare, mai rapidă și mai ieftină cu trenul

118
Călătoria spre mare, mai rapidă și mai ieftină cu trenul - cfr-1438613060.jpg

Articole de la același autor

Dacă vă sperie calvarul din traficul rutier de pe drumul spre și dinspre mare, CFR vine în întâmpinarea dvs. cu cele mai bune soluții. Uită de griji, stres și vino pe litoral cu trenul! Pentru a face și mai atractive serviciile sale, CFR informează că pasagerii pot beneficia de reduceri de preț la cumpărarea în avans a biletelor de tren. Astfel, dacă vă luați biletele cu 21 - 30 zile înainte de data efectuării călătoriei, reducerea este 25%; 11 - 20 de zile, reducerea este 18%; 6 - 10 zile, reducerea este 10%.

De asemenea, prin serviciul "Cumpără Bilete CFR online", la această reducere de 10% - 25% oferită la cumpărarea cu anticipație, se mai adaugă și un discount de 5%. În plus, avantajul celor care folosesc această aplicație este că nu au nevoie decât de o conexiune la internet, fără să fie necesară printarea biletului (identificarea în tren are loc pe baza unui act de identitate, a ID-ului de bilet primit în varianta electronică pe e-mail).

De reduceri semnificative beneficiază și familiile sau grupurile mici, formate din 2 până la 5 persoane, care au următoarele reduceri: doi adulți - 10%, trei adulți - 15%, patru adulți - 20% , cinci adulți - 25%.

Totodată, tinerii de până la 18 ani au 50% reducere față de tariful unui adult, fără prezentarea legitimației de elev sau student. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 02 August 2015
Stire din Diverse : Suveniruri de la mare
Duminică, 02 August 2015
Stire din Diverse : Plajă, soare și… bowling!
Pagina a fost generata in 2.5276 secunde