Stațiunea Jupiter

Campionat de fotbal pe nisip pentru turiști

635
Campionat de fotbal pe nisip pentru turiști - fotbalplaja-1310410841.jpg

Chiar dacă suntem în vacanță, puțină mișcare este mai mult decât binevenită, pe lângă orele de relaxare totală și odihnă și, de ce nu, nopți de distracție.
În sudul litoralului au fost pregătite tot soiul de activități pentru turiștii care vor să se mențină în formă, chiar și pe perioada concediului.
Pentru adulți, programul Ofensiva Sudului, demarat la sfârșitul weekendului trecut, propune două terenuri de fotbal cu arbitri și animatori, în Jupiter. Aici, săptămânal, vor "lupta" pentru locurile fruntașe echipele constituite din turiștii cazați la hoteluri. Doritorii care au ceva talent, sau măcar voință, pot face parte din aceste echipe ale hotelurilor înscriindu-se la recepție. Meciurile vor avea loc pe plaja din Jupiter, urmând ca la finalul fiecărei săptămâni să fie desemnată echipa învingătoare.
În luna august, toate echipele finaliste se vor întâlni într-un regal de fotbal pe nisip, pentru a afla care va fi câștigătorul trofeului verii 2011.
Gheața a fost spartă duminică, la ora 11.00, când pe plaja din Jupiter a avut loc deja un meci demonstrativ, de deschidere al campionatului de fotbal pe plajă, la care au participat însă fotbaliști profesioniști.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Iulie 2011
Stire din Sport : Divizionara secundă Viitorul
Pagina a fost generata in 0.6618 secunde