Când ai voie să-ți urci prichindelul în avion

234
Când ai voie să-ți urci prichindelul în avion - candaivoiebebeavion-1398603368.jpg

Articole de la același autor

Majoritatea părinților se tem să plece la drum lung cu bebelușul, iar temerile sunt și mai mari când se pune problema unui zbor cu avionul alături de cel mic. Fără doar și poate, călătoriile cu avionul nu sunt întotdeauna ușoare (nici pentru cel mic, dar nici pentru părinți), iar o mare parte din probleme apar chiar din aeroport. Este momentul când părinții își reproșează că s-au grăbit să-și urce princhindelul în avion. Specialiștii Copilul.ro sunt însă de altă părere.


Liber la călătoria cu avionul, de la trei săptămâni de viață. Că temerile părinților n-au nicio justificare o dovedește faptul că, potrivit specialiștilor, un copil poate călători cu avionul de la vârsta de trei săptămâni, în brațele părinților. Cu toate acestea, din cauza reciclării aerului din avion și a posibilității de transmitere a microbilor, este preferabil că micuțul să aibă câteva luni de viață când zboară pentru prima oară cu avionul. Iată ce trebuie să ai în vedere pentru o călătorie fără probleme:


Facilități pentru copil. În momentul rezervării sau cumpărării biletelor, informează-te în legătură cu facilitățile pe care le ai pentru bebelușul tău. Este important să precizezi faptul că vei fi însoțită de micuț, pentru a avea prioritate la locurile speciale pentru copii din aeronavă, în cazul în care acestea există. 


Cu sau fără scaunul pentru mașină? Foarte mulți părinți dezbat problema luării în excursie a scaunului de automobil pentru bebeluși. În cazul în care, odată ajunși la destinație, intenționați să călătoriți cu o mașină închiriată sau a unor prieteni, veți avea nevoie de acest obiect. De foarte multe ori, scaunul de mașină poate fi închiriat la destinație, însă nu știi niciodată ce calitate va avea acesta sau dacă a suferit un accident,t care îl transformă într-un potențial pericol pentru bebelușul tău.


Ca atare, mult mai indicat că micuțul să fie în siguranță, decât să regreți mai târziu. În ceea ce privește zborurile lungi, companiile aeriene au grijă că bebelușii să aibă la dispoziție coșuri, leagăne sau pătuțuri speciale. În caz contrar, părinților li se permite instalarea scaunului de automobil pentru micuți direct pe locul alăturat, deci asigură-te din timp că acesta va fi liber, pentru a putea călători confortabil și fără probleme.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Diverse : Cum trebuie să fie hăinuțele celor mici
Pagina a fost generata in 0.3832 secunde