Căpitanul de pe Titanic era beat

1064
Căpitanul de pe Titanic era beat - titanic-1331307097.jpg
"Căpitanul de pe Titanic era beat când vaporul a lovit un aisberg". Acest lucru rezultă dintr-o notificare scrisă de Emily Richards, o supraviețuitoare a tragediei, care a scris o scrisoare către soacra ei la două zile după tragicul accident.
Unul dintre miturile în care este învăluit accidentul din 1912 spune că Edward Smith, căpitanul de 62 de ani al vaporului, ar fi fost băut în momentul tragicului incident, deși nu au existat dovezi clare, scrie Thesun.co.uk.
Varianta unanim acceptată este că Edward ar fi participat la un dineu în seara respectivă, s-a retras în cabină, pentru a se odihni, s-a trezit în momentul impactului, care a avut loc în jurul orelor 23.00, și a fost văzut în viață, ultima dată, pe punte, când a luat decizia de a se scufunda odată cu vaporul pe care îl conducea.
Totuși, conform scrisorii scrise de Emily Richards, aceasta pretindea, la două zile după accident, că l-ar fi văzut pe Edward Smith în timp ce consuma alcool în salon și dădea ordin ca unul dintre subalternii săi să se ocupe de vapor.
Emily Richards a supraviețuit accidentului, alături de cei doi băieți ai săi. Aceștia urmăreau să ajungă în Ohio (SUA) unde James Richards, soțul lui Emily, emigrase deja.
În accident și-au pierdut viața 1.522 de persoane inclusiv George, fratele lui Emily.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Beat pe motocicletă
Pagina a fost generata in 0.2206 secunde