Ce accesorii interioare au revenit în forță

177
Ce accesorii interioare au revenit în forță - accesorii-1416332388.jpg

Articole recomandate

De regulă, obloanele sunt folosite pentru a proteja ferestrele la exterior, de a regla lumina care intră în casă. Asta nu înseamnă că tendințele bat pasul pe loc. Așa se face că, potrivit Lumea femeilor.ro, anumite obiecte capătă noi și noi înțelesuri și ajung să deservească altor scopuri, cum este și cazul obloanelor. De exemplu, montate pe partea din interior a ferestrelor, acestea schimbă complet atmosfera. În plus, obloanele își păstrează astfel perfect rolul de reglare a luminii ce pătrunde în locuință, oferind totodată un strop de eleganță camerei.


Cum le alegi
Evident, va trebui să ai în vedere, în primul rând, stilul de amenajare, dar și destinația lor (zona în care vor fi instalate), obloanele pot avea diferite culori și modele. De exemplu, în bucătărie sau zona de dining, lumina naturală este dorită mai mult decât în living sau în dormitor. De aceea, puteți opta pentru semi-obloane care acoperă doar partea inferioară a ferestrelor sau pentru modele cu panourile mai late. Panourile pot fi din lemn, metal sau chiar plastic, însă cele din lemn sunt, fără nicio îndoială, cele mai frumoase.
Albul este preferat, fiind cel mai apropiat de finisajele de la nivelul pereților, dar și de culoarea ferestrei propriu-zise. Cu toate acestea, obloanele colorate sau chiar negre formează un constrast deosebit cu restul camerei și sunt foarte bine scoase în evidență, ele fiind cu adevărat la modă în această perioadă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum te ajută accesoriile să arăți mai bine
Pagina a fost generata in 1.5366 secunde